Turist i Badolato
Friluft oplevelser | Sol, Strand og Vand | Bjerge og Byer

Badolato's nye samlingssted Lido Solesi


Dette er et af Badolato’s ’private strandområder’. Vi har valgt at medtage Lido Solesi fordi det er større end de andre, og tilbyder langt mere – det meste af døgnet. Men de andre har absolut også deres charme.

Først af alt, så har Lido Solesi en stor parkeringsplads i tilknytning til hele området, men også en strandbar, en frokost-restaurant (i sommersæsonen) og en restaurant/pizzaria som også har åbent udenfor selve højsæsonen, dog primært i weekends. Naturligvis er der solsenge og parasoller, og mange omklædningskabiner.

I tillæg er der en stor scene der bruges flittigt, ikke kun til musik/diskotek i aften/nat timerne, men også til andre former for underholdning i løbet af dagen.

I øvrigt også fint lege område til børn, boldbaner etc.

Et sted man sagtens kan slå sig ned, og finde noget for enhver.

Selve stranden er, ved vores seneste besøg (Juni 2015) meget fin sand på både strand og i vandet. Men det bliver fortsat hurtigt dybt, som på langt de fleste andre strande.

Ønsker man ikke at gøre brug af (betale for) solsenge og parasoller, så er der også områder lige udenfor det afmærkede, hvor man kan lægge sig med sit håndklæde.

Detaljer om Lido Solesi


kommer snart

Navn: Lido Solesi
Adresse: Lungomare, Badolato Marina
GPS: n38 34.796, e16 34.134

GoogleMap: 38.579934, 16.568898

Restaurant/Pizzeria: Ja
Snackbar: Ja
Bundforhold: Sand
Ferskvand Bruser: Ja
Hjemmeside: www.
  
Køretid fra Badolato: 0:10
 

kommer snart

kommer snart

kommer snart

kommer snart